Wij zijn ictbuilder.

Twee jonge ondernemers met een grote passie en visie op het gebied van de toekomstige technologie. Wij staan voor kwaliteit en elegantie. Een website met een persoonlijke touch in onze prioriteit!

Bekijk onze diensten

Onze specialiteiten

Waarom zou je met ons in zee gaan, er zijn zoveel verschillende IT partijen? Dat maakt de keuze natuurlijk zeer moeilijk, maar niet als het aankomt op onze persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf. We staan altijd in voor een babbeltje en kunnen kritisch te werk gaan wanneer dit nodig is.

Van een persoonlijk Portfolio tot een Webshop. Wij bieden Webhosting, Webdesign en Website/SEO Optimalisatie.

Een partij nodig om de IT van jouw bedrijf volledig uit handen te nemen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Netwerk, technische of overige IT kennis  gewenst, wij zijn bereid om alles te verzorgen. Denk hierbij ook aan het online beheer van G-Suite of Office 365, wij bieden het allemaal!

Leergierig, of simpel weg opzoek naar een oplossing? Wij bieden hulp aan huis en op afstand.

Wie is Nemo Jansen?

Een echte IT fan!

Ik ben Nemo Jansen, ik ben achttien jaar oud en woon in het mooie dorpje De Bilt. Ik ben al sinds kind gefascineerd door ICT. Puur doordat je iets kan maken wat eerder nog helemaal niet bestond. Het geeft mij de ruimte om al mijn creativiteit in mijn werk te stoppen. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het door ontwikkelen van mijn ICT-vaardigheden en echt genieten van het leven. Zo schrijf ik webapplicaties en heb ik mijn huis geautomatiseerd.


Communicatie
is belangrijk

Ik sta altijd open voor een gezellige babbel, een leuke film of een nieuwe ervaring. Dat is ook een van de redenen waarom ik samen met mijn met collega en medeoprichter Emiel Kronenburg ICTBuilder ben begonnen. Het doet mij goed om mensen te kunnen helpen met het lastige ICT-vak, en na afloop een vrolijke klant te zien.

Heb ik uw interesse gewerkt?

Neem contact op

Wie is Emiel Kronenburg?

Oog voor detail!

Ik ben Emiel Kronenburg, ik ben twintig jaar oud en woon in de mooie stad Houten. Als fanatieke ICT’er ben ik vanaf jongs af aan al bezig in het vak. Van computers bouwen tot game servers opzetten, ik vond het altijd fascinerend wat je tot stand kan brengen op het gebied van IT technologie.

Een echte ondernemer

Ik heb samen met collega en co-oprichter Nemo Jansen de opleiding Netwerk Beheer en Security Specialist gevolgd. Buitenom de ICT ben ik een enthousiaste sporter en verdiep ik mijzelf in Microsoft Azure en het Business leven. Als jonge IT’er heb ik al veel ervaring, doordat ik werkzaam ben geweest als Support Engineer, Medior Support Engineer en Systeembeheerderder. Het is voor mij belangrijk om een goede band met mijn klanten op te bouwen en deze te onderhouden.
Laten we eens praten.

Heb ik uw interesse gewerkt?

Neem contact op

99,9%

Uptime

#1

Voordelig

20+

Partners

Wij staan voor

samen groeien!

Wij stimuleren het resultaat van onze klanten door hun groeipotentieel te optimaliseren. Dit doen we doormiddel van slimme marketing technieken toe te passen op jouw nieuwe website of bij een SEO optimalisatie.

Neem contact met ons op!
“Uitstekend!
Zeer vakkundig mijn webshop gebouwd. Absoluut een aanrader.”
Kevin Druten

Allround in en verkoop

“Nette website opgeleverd voor mijn auto-detailing bedrijf. Zeer tevreden met de service!”
Max Versteeg

Autopoetsbedrijf

“Goede service en kennis over IT. Een hele mooie website opgeleverd! Echt een aanrader. Ook leuk om met ze samen te werken, ze zijn erg enthousiast.”
Ahmet Nicanci

Bakkerij

Laten we samenwerken!

Interesse in een website, webhosting, domeinnaam, persoonlijke hulp of IT beheer van uw bedrijf? Neem nu contact met ons op!

“Het doet mij goed om mensen te kunnen helpen met het lastige ICT-vak en na afloop een vrolijke klant te zien.”

Nemo Jansen

Eigenaar en Developer

Neem contact op met één van onze IT specialisten
Opzoek naar een IT specialist/iemand die u helpt met al uw vragen of problemen op het IT gebied? Op afstand kunnen wij u begeleiden voor al uw persoonlijke verzoeken
Bedankt voor uw vertrouwen in ICTBuilder! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

Met het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen, en mijn gegevens worden verwerkt zoals beschreven in het privacybeleid van ICTBuilder.

voor direct contact
+31 (0) 369 07 18