Skip links

Managed IT

Het hosten, onderhouden en updaten van hardware, software, besturingssystemen en netwerkverbindingen voor het gehele bedrijf.

Managed IT

Bereken nu het uitbesteden van uw IT omgeving.

Laten we jullie IT-infrastructuur, configureren, beheren en onderhouden, inclusief hardware, software en netwerkverbindingen. Het uitbesteden van IT-infrastructuurbeheer is van cruciaal belang voor een goed functionerende IT-omgeving, kostenbesparingen en verbeterde beveiliging.

De voordelen van het uitbesteden van uw IT-infrastructuur.

Efficiëntie

Uw organisatie kan zich concentreren op hun kernactiviteiten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over IT-gerelateerde problemen

Beter beveiliging

Regelmatige updates van beveiligingssoftware en andere maatregelen om de werkplekken te beschermen tegen cyberdreigingen.

Cloud

Flexibiliteit en schaalbaarheid zonder afhankelijkheid van hardware om op afstand toegang te bieden tot gegevens en applicaties.

Overal en altijd

Gebruikers hebben op elk apparaat en op elk moment toegang tot hun apps en gegevens.

Managed IT

Waarom uw IT beheer uitbesteden?

Wij bieden uitgebreid beheer van uw IT-infrastructuur. Dit omvat het beheer van hardware, software en netwerkconfiguraties voor al uw bedrijfsmiddelen.

Concreet omvat ons IT-infrastructuurbeheer het installeren en configureren van softwaretoepassingen, het beheren van gebruikersrechten en toegangsniveaus, het oplossen van technische vraagstukken, het waarborgen van beveiliging tegen malware en andere digitale bedreigingen, en het proactief updaten van alle systemen en software.

Door het beheer van uw IT-infrastructuur aan ons over te laten, ontzorgen wij uw organisatie en zorgen we voor een efficiënte en betrouwbare IT-omgeving.

Neem contact op

Geen keuze kunnen maken?

Weet u niet wat u moet kiezen? ICTBuilder staat dagelijks voor u klaar om al uw vragen over IT-infrastructuur, Webhosting, WordPress, Webdesign en/of één van onze andere diensten te beantwoorden.