Fair Use Policy

Onbeperkt aantal pagina’s

Wij bieden u de mogelijkheid om een grote hoeveelheid aan pagina’s aan uw website toe te voegen. Wij verzorgen dat er een maximum aantal van 12 pagina’s volledig met de prijs inbegrepen door ons ontworpen worden. Mocht u meer dan 12 pagina’s door ons ontworpen willen hebben dan kunnen wij dit doen voor een tarief van 25 euro per pagina. Helaas zijn wij genoodzaakt dit tarief te hanteren om misbruik van onze diensten te voorkomen. Wij kunnen uitzonderingen maken in uw situatie.

Onbeperkt aantal Categorieën

Wij bieden u de mogelijkheid om een grote hoeveelheid aan Categorieën aan uw website toe te voegen. Wij verzorgen dat er een maximum aantal van 22 Categorieën volledig met de prijs inbegrepen door ons ontworpen worden. Mocht u meer dan 22 Categorieën door ons ontworpen willen hebben dan kunnen wij dit doen voor een tarief van 5 euro per Categorie. Helaas zijn wij genoodzaakt dit tarief te hanteren om misbruik van onze diensten te voorkomen. Wij kunnen uitzonderingen maken in uw situatie.

Premium Thema

Wij kiezen samen met u een passend premium Thema met template uit om uw website uw gewenste design te geven. Helaas vergoeden wij een eenmalig maximaal bedrag van € 60 (incl. BTW) voor het aanschaffen van een thema. Wij kunnen in uw geval eventueel een korting aanbieden als u, uw eigen thema verzorgd of een duurder alternatief zou willen aanschaffen. De korting bedraagt dan maximaal € 60 (incl. BTW) op het totaal bedrag.

Gratis website support

Wij bieden u gratis 1 uur support per aangegeven maand. Mocht u meer dan 1,5 uur support nodig hebben. Dan zijn wij genoodzaakt om ons uurtarief van € 35 per uur te hanteren. Om misbruikt te voorkomen. Wij kunnen een uitzondering maken in uw situatie.

Uitleggen opgeleverde website

Wij leggen u graag uit hoe uw website moet gebruiken deze dienst verlenen wij gratis. Mocht dit toch meer dan 2,5 uur totaaltijd in beslag nemen. Zijn wij genoodzaakt 50 procent dus € 17,5 van ons normale uur tarief (€ 35) in rekening te brengen. Wij kunnen een uitzondering maken in uw situatie.

Uitleg beleid

Wij snappen dat het een teleurstelling is dat onze dienst verlening niet volledig onbeperkt is. Maar omdat wij graag iedere klant op een gelijke manier willen behandelen hebben wij dit beleid opgesteld. Zo kunnen wij misbruik van onze diensten voorkomen. En iedereen kwaliteit aanbieden. Wij kunnen met u een compromis sluiten voor minder dan de aangegeven bedragen. Het bedrag zou niet hoger zijn dan hier aangegeven. Bedankt voor uw begrip!