Skip links

Reseller Webhosting

Snelle, veilige en prijsvriendelijke WordPress Reseller Webhosting. Één van de snelste hosting oplossingen voor uw bedrijf met LiteSpeed en NVME technologie

Bekijk onze Reseller Webhosting pakketten

Ons hostingplatform gebruikt innovatieve technologie die het mogelijk maakt om websites veel sneller te laden dan andere webhosting leveranciers. Bekijk nu onze voordelige webhostingpakketten.

Geavanceerd

Beheeromgeving

Gratis SSL encryptie

Back-ups per uur

Ultrasnelle laadtijden

24/7 monitoring

Gratis .nl domein

10GB aan NVME opslag

Binnen 1 dag online

vanaf

€14

,99

p.m.

Enterprise

Beheeromgeving

Gratis SSL encryptie

Back-ups per uur

Ultrasnelle laadtijden

24/7 monitoring

Gratis .nl domeinen

20GB aan NVME opslag

Binnen 1 dag online

vanaf

€22

,99

p.m.

Wat is er standaard inbegrepen?

NVME-webservers

Het NVMe-opslagprotocol, maakt onze servers uitstekend geschikt voor toepassingen zoals WordPress websites met hoge prestatie-eisen.

Malwarebescherming

Onze slimme malware bescherming maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning, gedragsanalyse en reputatiebepaling.

Gratis SSL

Altijd een gratis SSL-certificaat bij de aankoop van webhosting biedt de voordelen van encryptie van gegevensverkeer tussen de bezoeker en de website.

Direct online

Na het kopen van een webhostingpakket kunt u direct beginnen met het instellen en configureren van uw nieuwe WordPress website.

Als beste uit de test

Onze webhosting voordelen

Gebruiksvriendelijk

Ons hostingplatform biedt een grafische gebruikersinterface met een eenvoudige manier om uw website, domeinnamen en e-mailaccounts te beheren. Ook is het mogelijk om de bestanden gemakkelijk in te zien of plugins te updaten.

LiteSpeed

Wij maken gebruik van de innovatieve hosting technologie LiteSpeed. Het is sneller en efficiënter dan traditionele webservers zoals Apache, waardoor het een populaire keuze is voor WordPress webhosting en grote websites die veel verkeer ontvangen.

99%

Uptime

Wij staan garant voor 99% uptime, met minder dan 3 uur downtime

100%

Tevreden klanten

Al onze klanten geven aan 100% tevreden te zijn over onze dienstverlening

20+

Partners

Er zijn al 20+ bedrijven voor u gegaan, waar wacht u nog op

Stel gerust uw vragen

Geen keuze kunnen maken?

Weet u niet wat u moet kiezen? ICTBuilder staat dagelijks voor u klaar om al uw vragen over Webhosting, WordPress, Webdesign en/of één van onze andere diensten te beantwoorden.