Diensten

Professioneel, efficiënt, vraaggericht en vriendelijk

Hulp nodig met kiezen?
  • Websites

Webdesign, hosting en meer!

Van een portfolio tot een webshop. Bij ons krijgt u gegarandeerd een mooie, efficiënte en responsive website. Wij staan garant voor veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Al uw ideeën en fantasieën kunnen bij ons worden waar gemaakt! Bezoek onze pakketten vind meer over onze scherp geprijsde webdesign en hosting opties.

Meer informatie
  • Support

Ondersteuning met al uw apparaten

Wij verlenen onze diensten zowel aan huis en op afstand voor particulieren en bedrijven. Zo lossen wij probleemstukken op met uw Apple of Windows apparaat.

Meer informatie
  • Beheer

E-mail, Netwerk of Software nodig?

Wij beheren, monitoren en verbeteren uw zakelijke diensten. Zo kunt u bij ons een Office 365 pakket afnemen, een mail migratie naar Office 365 laten uitvoeren, uw zakelijke netwerk opbouwen of beheren en nog veel meer!

Meer informatie
Vragen over één van onze diensten, of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij denken niet alleen aan ons, maar ook aan jou!

+31 (0) 369 07 18
Contact

Wij investeren in jou

Makkelijkere verbetering om aankoop, verkoop en klantenwerving te vergroten. Wij kijken naar het grote geheel!

Snelheid

Door onze servers te beheren in Nederland en Duitsland, zorgen we voor een stabiele en snelle verbinding van onze servers naar jou en andere gebruikers.

Lees meer

Optimalisatie

Omdat onze servers gelegen zijn in Nederland en Duitsland, ben je in een no-time bij één van onze pagina’s. Ook optimalisatie is daarbij een belangrijk hoofdstuk.

Lees meer

Veiligheid

Samen staan we sterk voor veilig internetten. Helaas gaat dit wel eens mis, daarom implementeren wij veiligheidskwesties en monitoren wij alle websites 24/7.
Lees meer

Laten we samenwerken!

Interesse in een website, webhosting, domeinnaam, persoonlijke hulp of IT beheer van uw bedrijf? Neem nu contact met ons op!

“Het doet mij goed om mensen te kunnen helpen met het lastige ICT-vak en na afloop een vrolijke klant te zien.”

Nemo Jansen

Eigenaar en Developer

Neem contact op met één van onze IT specialisten
Opzoek naar een IT specialist/iemand die u helpt met al uw vragen of problemen op het IT gebied? Op afstand kunnen wij u begeleiden voor al uw persoonlijke verzoeken

Met het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen, en mijn gegevens worden verwerkt zoals beschreven in het privacybeleid van ICTBuilder.

voor direct contact
+31 (0) 369 07 18