Contact

Hier kunt u terecht voor al uw vragen en verzoeken, wilt u een offerte voor een webdesign of heeft u een vraag over één van onze services? Vul het onderstaand contactformulier in en binnen 2 werkdagen kunt u reactie terug verwachten. 

“Per mail provider kan het zijn dat u één van onze e-mails in de Spam ontvangt. Check vooral na het versturen van uw formulier of u een bevestigingsmail heeft ontvangen.”


Extra Informatie

 • 030 369 07 18
  U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 20:00. Zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 21:00.
 • [email protected]
  Neem gerust de tijd om ons een mailtje te sturen met uw vragen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 2 werkdagen een antwoord terug ontvangt.
 • ICT Builder
 • Kanaalmuur 14
 • 3991 VT Houten

Veel gestelde vragen

 • WordPress is een open source platform dat websitebouwers zoals wij in staat stelt op logische wijze een website te bouwen. Een kind kan de was doen, toch? Niet helemaal… Uiteraard kun je zelf aan de slag met een gratis template en een online tutorial, maar het bouwen van een echt goede website volgens een ontwerp precies zoals je het wilt vereist kennis en vaardigheid. Een goed oog voor design, technische kennis van coderen, online marketing in het achterhoofd en teksten die inhoudelijk kloppen… Laten wij als WordPress specialist deze dingen nou net allemaal in huis hebben! Wist je dat ruim 39% van alle websites wordt gemaakt in WordPress? Van kleine startups tot de grootste merken ter wereld. We gaan graag ook voor jou aan de slag.
 • Het doel bepaalt de strategie en aan welke voorwaarden een website moet voldoen. Als je geen specifieke doelen hebt met je website is het zonde om bijvoorbeeld veel tijd, en dus geld, te steken in de optimalisatie voor Google. Heel veel landingspagina’s zonder campagnes hebben ook weinig zin. Ook de keuze tussen een WordPress website, Woocommerce.  Voornamelijk hangt het af van je doel of van de gewenste functionaliteiten.
  ICTBuilder helpt je met je keuze en zorgt voor een goed advies, zelfs als dat betekend dat we een andere websitebouwer moeten adviseren. Wij staan voor kwaliteit en creativiteit en altijd voor een goed advies. Dus: Een nieuwe website laten maken? Vraag het ons!

U kut gemakkelijk zelf online een afspraak maken op afspraak.ictbuilder.nl. Of neem gerust telefonisch contact met ons op. Dan helpen wij u graag op weg met het inplannen van een afspraak.

 • Als u vragen heeft over onze omgang met zaken kunt u onze algemene voorwaarden doorlezen. Op pagina nummer ” ” vindt u onze omgang met persoonlijke gegevens.
online article 2709955 e1621285344473

Bedrijven in ons samenwerkingsverband

Transparent black
Naamloos 1 1
avrkb
HPMotorenNLLogo