Login

Contact

Voor grote en kleine vragen

Neem nu telefonisch contact op

Bedrijfsgegevens

Adres – Kanaalmuur 14
Postcode – 3991VT Houten
IBAN – NL84 BUNQ 2079 4592 36
BTW – NL862418707B01
KvK – 82320861

Mail – [email protected]
Tel – +31 30 369 07 18
  • Relatie met onze klanten

  • Scherp geprijsd

  • Persoonlijke touch

“Het tot stand brengen van een nieuw project, is altijd het begin van een goede samenwerking.

Emiel Kronenburg

Eigenaar en Webspecialist

Bedankt, je bericht is verzonden! We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Er heeft zich een fout opgetreden. Probeer het alstublieft opnieuw.

Onze veel gestelde vragen

WordPress is een open source platform dat websitebouwers zoals wij in staat stelt op logische wijze een website te bouwen. Een kind kan de was doen, toch? Niet helemaal… Uiteraard kun je zelf aan de slag met een gratis template en een online tutorial, maar het bouwen van een echt goede website volgens een ontwerp precies zoals je het wilt vereist kennis en vaardigheid. Een goed oog voor design, technische kennis van coderen, online marketing in het achterhoofd en teksten die inhoudelijk kloppen… Laten wij als WordPress specialist deze dingen nou net allemaal in huis hebben! Wist je dat ruim 39% van alle websites wordt gemaakt in WordPress? Van kleine startups tot de grootste merken ter wereld. We gaan graag ook voor jou aan de slag.

Het doel bepaalt de strategie en aan welke voorwaarden een website moet voldoen. Als je geen specifieke doelen hebt met je website is het zonde om bijvoorbeeld veel tijd, en dus geld, te steken in de optimalisatie voor Google. Heel veel landingspagina’s zonder campagnes hebben ook weinig zin. Ook de keuze tussen een WordPress website, Woocommerce.  Voornamelijk hangt het af van je doel of van de gewenste functionaliteiten.
ICTBuilder helpt je met je keuze en zorgt voor een goed advies, zelfs als dat betekend dat we een andere websitebouwer moeten adviseren. Wij staan voor kwaliteit en creativiteit en altijd voor een goed advies. Dus: Een nieuwe website laten maken? Vraag het ons!

U kunt gemakkelijk zelf online een afspraak maken via ons klantenportaal. De login voor ons klantenportaal vindt je rechts bovenin de website. Liever direct iemand te woord staan? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, dan helpen wij u graag op weg met het inplannen van een afspraak.

Als u vragen heeft over onze omgang met zaken kunt u onze algemene voorwaarden doorlezen. Op pagina nummer ” ” vindt u onze omgang met persoonlijke gegevens.

Ons standaard uur tarief bedraagt 55,- euro per uur.